PROTEUS NORD CONSULTING

este o societate de consultanță în afaceri și management, specializată în accesarea și implementarea proiectelor cu finanțare din fonduri nerambursabile. Compania noastră reunește o echipa de profesioniști cu o vasta experiență în furnizarea de soluții pentru ideea sau afacerea dumneavoastră, elaborarea documentațiilor necesare pentru solicitări de finanțare nerambursabilă și asistență de specialitate pentru implementarea cu succes a proiectelor. Prin serviciile de consultanță oferite în domeniul accesării programelor europene și guvernamentale, echipa PROTEUS NORD CONSULTING urmărește să contribuie în mod special la dezvoltarea IMM-urilor din sectorul agricol și non-agricol, precum și la deschiderea de noi orizonturi către inovație și progres.

DEVIZA NOASTRA

Profesionalism, Performanta, Progres este deviza noastră ca partener de încredere pentru toți cei care doresc să parcurgă drumul de la idee către un proiect de succes.

CE NE DIFERENTIAZA?

Intr-o piata puternic competitiva, dorim sa ne diferentiem prin atitudinea noastra si calitatea serviciilor oferite. De altfel, toate serviciile pe care le oferim poarta amprenta calitatii si profesionalismului, care constituie preocuparea noastra permanenta. Cunoasterea procedurilor de acordare a finantarilor nerambursabile, buna intelegere a clientilor si a nevoilor lor, precum si experienta dobandita in varietatea proiectelor in care am fost implicati, sunt principalele atuuri ale echipei noastre de consultanti, care ne recomanda ca partener de incredere pentru parcurgerea drumului de la idee catre succes in afaceri. Daca doriti ca ideile dumneavostra sa prinda viata, va indemnam sa ne contactati pentru identificarea celor mai bune solutii si a oportunitatilor existente, consiliere si indrumare profesionista in dezvoltarea afacerilor, pentru ca doar impreuna putem parcurge drumul de la idee la succes!